Nasıl Yaparız / Hyatt Regency İstanbul Ataköy
IBM
Panasonic
Teleperformance
Nokia
Pfizer
SAP
Grup Baby
Türk Eğitim Derneği
Call Center Life
Koruncuk
cpi
Homend
Mühendisname
Jack in the Box
Kagider
Pondr
Çocuk ve Haklarını Koruma Platformu
GBA Mentor Clinic
Hedef "Hedef Kitle"
ÜNLÜ & Co
Eren Enerji
Simon-Kucher & Partners
Index Grup
Asus
Şat2
İş GYO
Oy ve Ötesi
Qualcomm
GalataSaray
Genç Başarı
TSPB
BELL
Girişimcilik Vakfı
Raika
Proline
MarjinalSosyal
Tüsiad
Tüted
HBT
UBER
AİFD
Açık Açık
GittiGidiyor
Alikev
BKM Express
LEGO
FODER
Hyatt Regency İstanbul Ataköy
Morhipo.com
Belki De Sensin
Dask
troy
Halk Yatırım
Hüsnü Özyeğin
ÖDED
Alzheimer Derneği
The Bodrum Cup
Çağrı Merkezleri Derneği
Eşitlik, Adalet, Kadın Zirvesi


Osmanlı mutfağının muhteşem lezzetleri Hyatt Regency İstanbul Ataköy’de!

Üç kıtada 600 yıl hüküm süren Osmanlı İmparatorluğu’nun, en az içinde barındırdığı kültürler kadar zengin ve büyüleyici mutfağı, 17 – 26 Mart tarihleri arasında, 10 gün boyunca Hyatt Regency İstanbul Ataköy’de misafirlere sunuldu. Has bahçenin ve saray mutfağının esintilerini yüzyıllar öncesinden günümüze taşıyan bu lezzet festivali, 10 gün boyunca her akşam Brizo Restaurant’ta, Hyatt Regency İstanbul Ataköy misafirlerine Osmanlı’nın en güzel tatlarını sundu.

Osmanlı Festivali’nin benzersiz ve büyüleyici menüsü, sunduğu yemek programları ve yazdığı kitaplarla dünya çapında tanınan ödüllü şef Yunus Emre Akkor tarafından hazırlandı. Yunus Emre Akkor ayrıca menüdeki muhteşem lezzetlerin hikayeleri ve ait oldukları yöreler hakkında da önemli bilgiler verdi. Festival kapsamında fihi ma fih çorbası, sütlü badem çorbası veya lebeniye çorbasıyla açılan menü; mastabe, muhammara, bademli ıspanak kökü, ayvalı soğanlı et, zeytin peyvazı, buğday cacığı gibi damak çatlatan mezelerle devam etti. Şeyhülmahşi, tulum peynirli patlıcan, kavun dolması gibi ara sıcakların ardından gelen ana yemeklerden bazılarıysa etli firik, ayvalı soğanlı yahni, kırma tavuk kebabı, Kilis tava, sarımsaklı pilav, zerdeçallı bulgur aşı, herise. Kapanış ise cennet çamuru, helva-i hakani, ballı pekmezli elma baklavası, sahine, reyhan şerbeti gibi muhteşem tatlılar ve şerbetlerle yapıldı.